Preloader

Bandă Adezivă Reflectorizantă, ECE 104, Galben, 5 cm x 46 M

645 lei   TVA Inclus

645 lei   TVA Inclus

645 lei   TVA Inclus

Bandă Adezivă Reflectorizantă, Tip ECE 104
 1. Ce este banda adezivă reflectorizantă, tip ECE 104, și în ce scop este folosită?

  • Banda adezivă reflectorizantă, tip ECE 104, este o bandă special concepută pentru a respecta standardele de siguranță rutieră specificate în regulamentul european ECE 104. Este utilizată pentru a îmbunătăți vizibilitatea și siguranța vehiculelor comerciale și grele.
 2. Care sunt caracteristicile principale ale benzii adezive reflectorizante, tip ECE 104?

  • Această bandă este fabricată conform cerințelor precise ale standardului ECE 104 și prezintă un design și specificații care asigură o reflexie adecvată a luminii în condiții de lumină scăzută sau întuneric. De obicei, respectă cerințele privind dimensiunea și formele geometrice specifice.
 3. Unde este utilizată în mod obișnuit banda adezivă reflectorizantă, tip ECE 104?

  • Banda este utilizată pe vehiculele comerciale și grele, cum ar fi camioanele, remorcile și autobuzele, pentru a crește vizibilitatea și pentru a îndeplini cerințele legale referitoare la marcajul vehiculelor în circulație.
 4. Cum se aplică și întreține banda adezivă reflectorizantă, tip ECE 104?

  • Aplicarea implică plasarea și lipirea ferma a benzii pe suprafața laterală și/sau posterioară a vehiculului conform instrucțiunilor specifice. Întreținerea constă în curățarea regulată a benzii și înlocuirea acesteia la nevoie, pentru a menține o reflexie optimă a luminii.
 5. Care sunt avantajele utilizării benzii adezive reflectorizante, tip ECE 104?

  • Avantajele includ conformitatea cu cerințele legale privind siguranța rutieră, îmbunătățirea vizibilității vehiculului în condiții de lumină scăzută sau întuneric și creșterea siguranței pentru șoferi și ceilalți participanți la trafic.

Aceste întrebări și răspunsuri ar trebui să ofere o înțelegere mai bună a benzii adezive reflectorizante, tip ECE 104, și a utilizării sale în contextul vehiculelor comerciale și grele, evidențiind caracteristicile și avantajele sale distinctive.