Preloader

Bandă Autoadezivă Antialunecare, Negru, 2.5 cm x 25 M

46 lei   TVA Inclus

COD ATO 8312 Categories ,

55 lei   TVA Inclus

COD ATO 8315 Categories ,
Bandă Autoadezivă Antialunecare
 1. Ce este banda autoadezivă antialunecare și în ce scop este folosită?

  • Banda autoadezivă antialunecare este o bandă special concepută, adesea cu o suprafață texturată sau granulară, utilizată pentru a preveni alunecarea pe diverse suprafețe, cum ar fi scările, treptele, podelele umede sau alunecoase.
 2. Care sunt caracteristicile principale ale benzii autoadezive antialunecare?

  • Această bandă este fabricată din materiale durabile, cum ar fi PVC-ul sau vinilul, și are un strat adeziv puternic pe partea din spate, care permite lipirea fermă pe diferite suprafețe. Suprafața superioară este texturată sau granulară pentru a oferi aderență și tracțiune suplimentară.
 3. Unde este utilizată în mod obișnuit banda autoadezivă antialunecare?

  • Banda este utilizată în diverse locuri și contexte în care există riscul de alunecare sau cădere, cum ar fi în zonele cu trafic intens de pietoni, scările, treptele, rampelor, podelele de duș sau piscinele.
 4. Cum se aplică și întreține banda autoadezivă antialunecare?

  • Aplicarea implică simpla plasare și apăsare a benzii pe suprafața dorită, asigurându-vă că suprafața este curată și uscată în prealabil. Întreținerea constă în menținerea curățeniei și integrității benzii și înlocuirea benzii uzate la nevoie.
 5. Care sunt avantajele utilizării benzii autoadezive antialunecare?

  • Avantajele includ creșterea siguranței și prevenirea accidentelor prin reducerea riscului de alunecare sau cădere, instalare și utilizare ușoară, rezistență la uzură și durabilitate pe termen lung.

Aceste întrebări și răspunsuri ar trebui să ofere o înțelegere mai bună a benzii autoadezive antialunecare și a utilizării sale în diverse aplicații, evidențiind caracteristicile și avantajele sale distinctive.