Preloader

Bandă Delimitare, Roșu și Alb, 7 cm x 200 M

19 lei   TVA Inclus

COD ATO 8020 Categories ,

35 lei   TVA Inclus

COD ATO 8050 Categories ,

24 lei   TVA Inclus

COD ATO 8120 Categories ,

40 lei   TVA Inclus

COD ATO 8150 Categories ,
Bandă de Avertizare/Delimitare
 1. Ce este banda de avertizare/delimitare și în ce scop este folosită?

  • Banda de avertizare/delimitare este o bandă colorată, adesea cu modele contrastante, folosită pentru a marca sau delimita zonele de pericol, de lucru sau de siguranță în diferite medii, cum ar fi șantierele de construcții, spațiile publice sau industriale.
 2. Care sunt caracteristicile principale ale benzii de avertizare/delimitare?

  • Această bandă este fabricată din materiale rezistente, cum ar fi plasticul sau materialul textil, și poate fi disponibilă în diferite culori și modele pentru a se potrivi nevoilor specifice ale aplicației.
 3. Unde este utilizată în mod obișnuit banda de avertizare/delimitare?

  • Banda este utilizată în diverse locații și aplicații, inclusiv în construcții, parcări, șantiere, aeroporturi, fabrici, spații comerciale sau industriale pentru a marca pericole, limite, căi de acces sau rute de evacuare.
 4. Cum se instalează și întreține banda de avertizare/delimitare?

  • Instalarea implică simpla plasare sau lipire a benzii pe suprafața dorită. Întreținerea constă în menținerea curățeniei și a integrității benzii, înlocuirea benzii uzate și verificarea periodică a aderenței.
 5. Care sunt avantajele utilizării benzii de avertizare/delimitare?

  • Avantajele includ creșterea siguranței, reducerea riscului de accidente, organizarea spațiilor și a fluxurilor de trafic, avertizarea clară a pericolelor și a limitelor, precum și adaptabilitatea la diferite medii și aplicații.

Aceste întrebări și răspunsuri ar trebui să ofere o înțelegere mai bună a benzii de avertizare/delimitare și a utilizării sale în diverse aplicații, evidențiind caracteristicile și avantajele sale distinctive.