Preloader

Baterie “STAR” pentru Lampa de Semnalizare, 6V/7Ah

16 lei   TVA Inclus

90 lei   TVA Inclus

Lampi de Semnalizare Auxiliare
 1. Ce sunt lampile de semnalizare auxiliare și care este rolul lor?

  • Lampile de semnalizare auxiliare sunt dispozitive de iluminat utilizate pentru a oferi semnalizare suplimentară în diverse situații, cum ar fi lucru în construcții, activități în aer liber sau intervenții de urgență. Ele pot fi utilizate pentru a atrage atenția sau pentru a marca zone specifice.
 2. Care sunt principalele aplicații ale lampilor de semnalizare auxiliare?

  • Lampile de semnalizare auxiliare sunt folosite într-o varietate de situații, inclusiv în construcții, pe șantiere, în activități de salvare și intervenții de urgență, în expediții în aer liber, precum și în alte activități care necesită o vizibilitate crescută.
 3. Cum funcționează lampile de semnalizare auxiliare?

  • Lampile de semnalizare auxiliare sunt de obicei alimentate de la o sursă de energie portabilă, cum ar fi baterii sau acumulatori, și pot fi activate printr-un comutator sau un buton. Ele emit de obicei lumină intensă sau folosesc alte modalități de semnalizare, cum ar fi blițurile sau lumina stroboscopică.
 4. Care sunt caracteristicile importante ale lampilor de semnalizare auxiliare?

  • Caracteristicile importante ale lampilor de semnalizare auxiliare includ luminozitatea și vizibilitatea, durata de viață a bateriilor, rezistența la apă sau condiții meteorologice, portabilitatea și ușurința în montare și utilizare.
 5. Cum se întrețin lampile de semnalizare auxiliare?

  • Întreținerea lampilor de semnalizare auxiliare implică curățarea periodică pentru îndepărtarea prafului și murdăriei, verificarea și înlocuirea bateriilor la intervale regulate și asigurarea că toate componentele funcționează corect înainte de fiecare utilizare.

Aceste întrebări și răspunsuri ar trebui să ofere o înțelegere mai bună a lampilor de semnalizare auxiliare și a modului lor de utilizare, aplicații și întreținere.