Preloader

Limitator de Viteza din PVC, 50x40x4 cm, 4 Reflectorizante

76 lei   TVA Inclus

25 lei   TVA Inclus

140 lei   TVA Inclus

58 lei   TVA Inclus

85 lei   TVA Inclus

25 lei   TVA Inclus

55 lei   TVA Inclus

22 lei   TVA Inclus

65 lei   TVA Inclus

22 lei   TVA Inclus

Limitatoare de Viteza din Plastic
 1. Cum funcționează limitatoarele de viteză din plastic?

  • Limitatoarele de viteză din plastic sunt dispozitive plasate pe drumuri pentru a încetini vehiculele. Ele utilizează construcția lor din plastic durabil pentru a absorbi șocurile și pentru a reduce viteza mașinilor care trec peste ele.
 2. Care sunt avantajele utilizării limitatoarelor de viteză din plastic?

  • Principalele avantaje ale limitatoarelor de viteză din plastic includ ușurința în instalare, durabilitatea în condiții meteorologice variate, costurile reduse de întreținere, și capacitatea de a fi vizibile și securizate.
 3. Pot fi limitatoarele de viteză din plastic utilizate pe orice tip de drum?

  • Da, limitatoarele de viteză din plastic pot fi utilizate pe o varietate de drumuri, inclusiv pe străzi rezidențiale, în zone de școală, în parcări și în alte zone cu trafic redus.
 4. Există diferite tipuri de limitatoare de viteză din plastic?

  • Da, există diverse tipuri de limitatoare de viteză din plastic, inclusiv modele cu dungi reflectorizante pentru vizibilitate sporită pe timp de noapte și modele cu forme variate pentru a se potrivi diferitelor condiții de trafic.
 5. Care sunt reglementările legale referitoare la utilizarea limitatoarelor de viteză din plastic?

  • Reglementările legale privind utilizarea limitatoarelor de viteză din plastic pot varia în funcție de jurisdicție. Este important să se consulte autoritățile locale sau naționale responsabile de infrastructura rutieră pentru a se conforma normelor și reglementărilor aplicabile.

Aceste întrebări și răspunsuri ar trebui să ofere o înțelegere mai bună a limitatoarelor de viteză din plastic și a modului lor de utilizare în diverse contexte rutiere.