Preloader

Oglinda de Inspecție, Ø30 cm

170 lei   TVA Inclus

COD ATO 6430 Categories ,

220 lei   TVA Inclus

COD ATO 6435 Categories ,
Oglinzi Control Auto
 1. Ce sunt oglinzile de control auto și cum funcționează?

  • Oglinzile de control auto sunt dispozitive utilizate pentru a oferi o vedere panoramică a vehiculului și a zonei din jurul acestuia. Acestea sunt echipate cu camere și senzori care detectează obiectele din apropiere și transmit imaginile către un ecran montat în vehicul.
 2. Care sunt avantajele utilizării oglinzilor de control auto?

  • Avantajele includ îmbunătățirea vizibilității, reducerea punctelor oarbe și facilitarea parcării în spații înguste sau aglomerate. De asemenea, acestea pot contribui la creșterea siguranței conducătorului auto și a pasagerilor.
 3. Cum se instalează oglinzile de control auto și cum sunt alimentate?

  • Oglinzile de control auto sunt montate pe partea exterioară a vehiculului și sunt conectate la sistemul electric al acestuia pentru alimentare. Instalarea lor poate necesita ajustări la caroserie sau la sistemul electric al vehiculului.
 4. Care sunt limitările oglinzilor de control auto?

  • Limitările pot include necesitatea de a învăța să interpretezi imaginile transmise de camere și senzori, precum și posibile erori de detectare sau întârzieri în afișarea imaginilor, în funcție de calitatea sistemului și de condițiile de mediu.
 5. Sunt oglinzile de control auto legale și sigure pentru utilizare?

  • În multe țări, utilizarea oglinzilor de control auto este legală, cu condiția să respecte reglementările locale referitoare la echipamentele vehiculelor. Cu toate acestea, este important să se folosească cu responsabilitate și să se fie conștient de limitările lor pentru a evita situațiile periculoase.

Aceste întrebări și răspunsuri ar trebui să ofere o înțelegere mai bună a oglinzilor de control auto și a funcționării lor în contextul siguranței și confortului la condus.