Preloader

SET Oglinda Rutiera Ø60 cm și Stâlp Metalic Rotund Ø48 mm h-300 cm cu Prindere în Beton

Prețul inițial a fost: 405 lei.Prețul curent este: 400 lei.   TVA Inclus

COD ATS 8060-48 Categories , ,

Prețul inițial a fost: 520 lei.Prețul curent este: 500 lei.   TVA Inclus

COD ATS 8060-60 Categories ,

Prețul inițial a fost: 505 lei.Prețul curent este: 500 lei.   TVA Inclus

COD ATS 8080-48 Categories ,

Prețul inițial a fost: 620 lei.Prețul curent este: 600 lei.   TVA Inclus

COD ATS 8080-60 Categories , ,
Set-uri Oglinzi
 1. Ce sunt seturile de oglinzi și ce conțin?

  • Seturile de oglinzi sunt ansambluri de echipamente utilizate pentru a îmbunătăți vizibilitatea și siguranța în diferite medii și situații. Acestea pot conține oglinzi convexe, oglinzi de unghi mort, oglinzi de trafic și alte accesorii necesare pentru montare și utilizare.
 2. Care sunt tipurile comune de oglinzi incluse în aceste seturi?

  • Seturile de oglinzi pot include diverse tipuri de oglinzi, cum ar fi oglinzi convexe pentru o vizibilitate panoramică, oglinzi de unghi mort pentru eliminarea punctelor oarbe și oglinzi de trafic pentru monitorizarea fluxului vehiculelor.
 3. Unde pot fi utilizate seturile de oglinzi?

  • Seturile de oglinzi sunt potrivite pentru diverse locații, inclusiv în parcările auto, intersecții rutiere, depozite industriale, magazine sau alte spații comerciale, și în orice alt loc unde este necesară o vizibilitate îmbunătățită pentru siguranță.
 4. Cum se instalează și se utilizează seturile de oglinzi?

  • Instalarea și utilizarea seturilor de oglinzi sunt relativ simple. Oglinzile sunt montate în locurile dorite, conform instrucțiunilor de instalare furnizate. Este important să se asigure o fixare solidă și o poziționare corespunzătoare pentru a asigura o vizibilitate optimă.
 5. Care sunt avantajele utilizării seturilor de oglinzi?

  • Avantajele includ o îmbunătățire a siguranței prin eliminarea punctelor oarbe, o monitorizare mai bună a mediului înconjurător, o reducere a riscului de accidente și o creștere a conștientizării asupra siguranței în diferite medii și situații.

Aceste întrebări și răspunsuri ar trebui să ofere o înțelegere mai bună a seturilor de oglinzi și a modului lor de utilizare în diferite contexte.