Preloader

Stâlp Mobil cu bază din Cauciuc, Ø12×120 cm

83 lei   TVA Inclus

Stâlp Mobil cu Bază din Cauciuc
 1. Ce sunt stâlpii mobili cu bază din cauciuc și în ce scop sunt folosiți?

  • Stâlpii mobili cu bază din cauciuc sunt dispozitive utilizate pentru delimitarea temporară a spațiilor de lucru, a zonelor de construcție sau a altor zone temporare în diverse medii, precum drumuri, șantiere de construcții sau evenimente.
 2. Care sunt caracteristicile principale ale stâlpilor mobili cu bază din cauciuc?

  • Acești stâlpi sunt fabricați din cauciuc durabil și sunt prevăzuți cu o bază grea din cauciuc pentru a oferi stabilitate. Sunt flexibili și rezistenți la impacturi, ceea ce îi face potriviți pentru utilizare temporară în diverse medii.
 3. Unde sunt utilizați în mod obișnuit stâlpii mobili cu bază din cauciuc?

  • Acești stâlpi sunt utilizați pe șantiere de construcții, în zone de lucru temporare, în parcări temporare sau la evenimente publice pentru delimitarea spațiilor sau direcționarea traficului temporar.
 4. Cum sunt montați și întreținuți stâlpii mobili cu bază din cauciuc?

  • Stâlpii sunt ușor de instalat prin simpla plasare a bazei lor grele din cauciuc pe suprafața dorită. Întreținerea lor constă în curățarea periodică pentru îndepărtarea murdăriei sau a reziduurilor și în verificarea integrității materialelor din care sunt fabricați.
 5. Care sunt avantajele utilizării stâlpilor mobili cu bază din cauciuc?

  • Avantajele includ flexibilitatea și rezistența la impact, ușurința în instalare și manipulare, costurile reduse în comparație cu alte materiale și durabilitatea în diverse condiții meteorologice.

Aceste întrebări și răspunsuri ar trebui să ofere o înțelegere mai bună a stâlpilor mobili cu bază din cauciuc și a utilizării lor în diverse aplicații temporare, evidențiind caracteristicile și avantajele lor distinctive.