Preloader

Bariera Semnalizare – Lucrari si Ocolire Dreapta, 75×120 cm

Prețul inițial a fost: 399 lei.Prețul curent este: 360 lei.   TVA Inclus

COD ATO 7121-LO Categories , ,

Prețul inițial a fost: 320 lei.Prețul curent este: 310 lei.   TVA Inclus

280 lei   TVA Inclus

COD ATZ 80150-ROL Categories ,

280 lei   TVA Inclus

COD ATZ 80150-RLO Categories ,

280 lei   TVA Inclus

COD ATZ 80150-ROS Categories ,

280 lei   TVA Inclus

COD ATZ 80150-RSO Categories ,

280 lei   TVA Inclus

COD ATZ 80150-ROA Categories ,

280 lei   TVA Inclus

COD ATZ 80150-RAO Categories ,

Barieră Semnalizare: Pentru Direcționare și Siguranță În Trafic

1. Introducere în Bariera Semnalizare

Bariera semnalizare reprezintă un dispozitiv esențial pentru marcajul și siguranța rutieră, utilizat pentru a ghida traficul și a marca zonele de lucru, pericolele sau direcțiile de deplasare pe drumurile publice. Acestea sunt concepute pentru a asigura o circulație sigură și eficientă a vehiculelor și pietonilor.

2. Caracteristici și Avantaje ale Barierei Semnalizare

a. Vizibilitate: Barierele semnalizare sunt fabricate din materiale cu culori vii și reflectorizante, asigurând o vizibilitate maximă în timpul zilei și în condiții de lumină redusă sau întuneric.

b. Durabilitate: Construcția robustă și materialele rezistente folosite în fabricarea barierei conferă acesteia o durabilitate și rezistență sporită la condițiile meteo și la impacturile vehiculelor.

c. Versatilitate: Există o varietate de modele și dimensiuni disponibile, adaptabile la diversele necesități de trafic și lucrări rutiere.

3. Beneficiile Barierei Semnalizare pentru Siguranța Rutieră

Barierele semnalizare contribuie la îmbunătățirea siguranței rutiere prin asigurarea unei orientări clare a traficului și prin reducerea riscului de accidente sau incidente pe drumurile publice.

4. Implementarea și Reglementările Legale

Implementarea barierei semnalizare trebuie să fie în conformitate cu reglementările și standardele locale și naționale referitoare la marcajul rutier și siguranța traficului.

Concluzie

Bariera semnalizare reprezintă o soluție eficientă și necesară pentru marcajul și siguranța rutieră, contribuind la prevenirea accidentelor și la asigurarea unei circulații sigure și fluide pe drumurile publice.