Preloader

DREPTUL DE RETUR

Potivit legislatiei in vigoare, CLIENTUL persoana fizica isi poate exercita dreptul de retur in termen de 14 (paisprezece) zile de la intrarea in posesie a PRODUSELOR.

In cazul in care CLIENTUL persoana fizica solicita Returul folosind Formularul de Retur in cadrul termenului legal, in cazul in care COMANDA este achitata, Noi vom rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii de catre CLIENTUL persoana fizica asupra deciziei sale de retur
Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:

– pentru COMENZILE achitate cu Card bancar

– prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;

– pentru comenzile achitate cu plata la rivrare

– ramburs la primirea coletului sau in cont bancar
va putea amana rambursarea sumei pana la primirea PRODUSELOR vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate, in cazul in care nu s-a oferit sa recupereze el insusi PRODUSELE (se va lua data cea mai recenta).

Ne rezervam dreptul de a diminua sumele rambursate CLIENTULUI persoana fizica cu valoarea care rezulta din manipularea PRODUSELOR, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionalitatii PRODUSELOR.

Sunt exceptate de la dreptul de Drepturi de retur urmatoarele:

– furnizarea de PRODUSE confectionate dupa specificatiile prezentate de CLIENTUL persoana fizica sau personalizate in mod clar;
– furnizarea de PRODUSE care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
– furnizarea de PRODUSE sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de catre CLIENTUL persoana fizica.

RETUR

Pasul 1: Inregistrati cererea de retur completand formularul din aceasta pagina (obligatoriu) 

Pasul 2: Descarcati si imprimati formular de retur PDF care va trebui sa fie tiparit in format fizic inclus in coletul pe care il veti trimite catre noi (obligatoriu) 

Atentie! Ambele formulare sunt obligatorii: este necesar sa inregistrati atat formularul online cat si formularul care va fi inclus in pachet.

Pasul 3: Vom trimite un curier catre dumneavoastra pentru a ridica coletul. Costul de retur va fi suportat de catre client si va fi scazut din suma care va fi restituita (20 lei). De altfel, nu se restituie banii pentru transportul initial, iar daca acesta a fost gratuit se vor opri inca 20 de lei pentru serviciul de curierat.

Pasul 4: Dupa receptia coletului dumneavoastra se vor efectua verificari,iar daca toate criteriile sunt indeplinite banii vor fi returnati in contul indicat sau pe card, in cazul comenzilor platite online cu cardul. Banii se vor restitui in termen de 14 zile de la data receptionarii produselor.