Preloader
Delimitatoare Premium

50 lei   TVA Inclus

COD ATZ 8030 Categories ,

60 lei   TVA Inclus

COD ATZ 8045 Categories ,

70 lei   TVA Inclus

COD ATZ 8075 Categories ,

90 lei   TVA Inclus

COD ATZ 80100 Categories ,

60 lei   TVA Inclus

COD ATZ 8045-BK Categories ,

70 lei   TVA Inclus

COD ATZ 8075-BK Categories ,

90 lei   TVA Inclus

COD ATZ 80100-BK Categories ,

70 lei   TVA Inclus

COD ATZ 8045-Y Categories ,

85 lei   TVA Inclus

COD ATZ 8075-Y Categories ,

105 lei   TVA Inclus

COD ATZ 80100-Y Categories ,

35 lei   TVA Inclus

COD ATZ 8030E Categories ,

42 lei   TVA Inclus

COD ATZ 8045E Categories ,

54 lei   TVA Inclus

COD ATZ 8075E Categories ,

65 lei   TVA Inclus

COD ATZ 80100E Categories ,

42 lei   TVA Inclus

COD ATZ 8045E-BK Categories ,

54 lei   TVA Inclus

COD ATZ 8075E-BK Categories ,

65 lei   TVA Inclus

COD ATZ 80100E-BK Categories ,

42 lei   TVA Inclus

COD ATZ 8045E-Y Categories ,

54 lei   TVA Inclus

COD ATZ 8075E-Y Categories ,

65 lei   TVA Inclus

COD ATZ 80100E-Y Categories ,

70 lei   TVA Inclus

COD ATO 2175 Categories ,

70 lei   TVA Inclus

COD ATO 2176 Categories ,

90 lei   TVA Inclus

90 lei   TVA Inclus

lei   TVA Inclus

lei   TVA Inclus

lei   TVA Inclus

Prețul inițial a fost: 220 lei.Prețul curent este: 177 lei.   TVA Inclus

Prețul inițial a fost: 220 lei.Prețul curent este: 177 lei.   TVA Inclus

Delimitatoarele sunt dispozitive folosite pentru a delimita, limita sau marca o zonă. Ele sunt utilizate în diverse domenii precum construcții, gestionarea traficului, amenajarea grădinilor și organizarea evenimentelor.

Pe șantierele de construcții, sunt folosite în general conuri sau bariere din plastic. Aceste delimitatoare sunt utilizate pentru a asigura siguranța muncitorilor, pentru a marca zonele periculoase și pentru a regla fluxul de trafic.

În amenajarea grădinilor, marginile din piatră sau lemn sunt folosite frecvent pentru a delimita zonele de plante sau pentru a proteja gazonul. De asemenea, gardurile sunt o opțiune populară pentru a marca limitele grădinii.

În gestionarea traficului, sunt utilizate conuri de trafic reflectorizante, bariere și semne de trotuar colorate. Aceste delimitatoare sunt folosite pentru a marca marginile drumurilor, pentru a semnaliza trecerile de pietoni și pentru a regla fluxul de trafic.

În cadrul evenimentelor, sunt folosite în general bariere temporare, steaguri sau benzi colorate. Aceste delimitatoare sunt folosite pentru a direcționa mulțimea, pentru a marca zonele specifice și pentru a organiza spațiul evenimentului.

La alegerea delimitatoarelor, este important să luăm în considerare zona și scopul utilizării. De asemenea, pot fi importante aspecte precum durabilitatea, vizibilitatea și portabilitatea.

Delimitatoarele sunt produse importante utilizate în multe domenii. De la construcții la amenajarea grădinilor, de la gestionarea traficului la organizarea evenimentelor, acestea au o gamă largă de utilizări. În acest text, vom explora diferitele tipuri de delimitatoare utilizate pentru diferite scopuri.

Delimitatoare în Construcții

În domeniul construcțiilor, delimitatoarele sunt utilizate pentru diverse scopuri. De exemplu, conurile de plastic sunt adesea folosite pentru a delimita zona unei construcții sau pentru a semnala zone periculoase. Acestea nu numai că asigură siguranța muncitorilor, ci și contribuie la reglementarea circulației.

Delimitatoare în Grădinărit

Delimitatoarele folosite în amenajarea grădinilor au în general funcții estetice și practice. Bordurile de piatră sau lemn sunt folosite pentru a marca căile din grădină. De asemenea, gardurile de grădină sunt utilizate frecvent pentru a delimita zonele de plante sau pentru a proteja zonele de iarbă.

Delimitatoare în Gestionarea Traficului

În gestionarea traficului, delimitatoarele sunt vitale pentru creșterea siguranței. Conurile de trafic cu reflector și barierele sunt utilizate pentru a marca marginile drumurilor. De asemenea, semnele de trotuar colorate și cu înaltă vizibilitate sunt folosite pentru a marca trecerile de pietoni.

Delimitatoare în Organizarea Evenimentelor

La evenimente, delimitatoarele sunt folosite pentru a ghida mulțimea și pentru a delimita anumite zone. Barierele temporare sunt folosite în concerte sau evenimente sportive pentru a ghida spectatorii. De asemenea, steagurile sau benzi colorate pot fi folosite pentru a delimita zonele de eveniment.

 

Delimitatoarele sunt produse versatile utilizate pentru diverse scopuri. De la construcții la amenajarea grădinilor și până la gestionarea traficului și organizarea evenimentelor, ele sunt esențiale pentru menținerea siguranței și pentru organizarea spațiilor. Fiecare tip de delimitator este conceput pentru a servi un anumit scop, contribuind astfel la îmbunătățirea siguranței și a eficienței în diferitele domenii.