Preloader

Suprafețe Tactil, Directionare, Galben, 40x40x0.8 cm

34 lei   TVA Inclus

COD ATZ 9005 Categories ,

34 lei   TVA Inclus

COD ATZ 9006 Categories ,

Prețul inițial a fost: 36 lei.Prețul curent este: 33 lei.   TVA Inclus

Prețul inițial a fost: 36 lei.Prețul curent este: 33 lei.   TVA Inclus

Prețul inițial a fost: 25 lei.Prețul curent este: 19 lei.   TVA Inclus

Marcaje Tactile 40×40
 1. Ce sunt marcajele tactile 40×40 și care este rolul lor?

  • Marcajele tactile 40×40 sunt elemente de semnalizare tactilă utilizate pentru a ghida persoanele cu deficiențe de vedere sau deficiențe de orientare. Acestea au o textură specifică și sunt plasate pe trotuare și în alte zone publice pentru a marca locuri importante precum treceri de pietoni sau stații de autobuz.
 2. Care sunt dimensiunile și caracteristicile marcajelor tactile 40×40?

  • Marcajele tactile 40×40 au dimensiuni standard de 40×40 centimetri și sunt fabricate din materiale durabile și rezistente la uzură, cum ar fi cauciucul sau poliuretanul. Ele prezintă o textură specifică, cu elemente ridicate și scăzute, pentru a oferi un feedback tactil persoanelor cu deficiențe de vedere.
 3. Unde sunt utilizate marcajele tactile 40×40?

  • Marcajele tactile 40×40 sunt utilizate pe trotuare, în stații de transport public, în clădiri publice și în alte locuri aglomerate pentru a marca zone importante și pentru a ghida persoanele cu deficiențe de vedere în mod sigur și eficient.
 4. Cum se instalează marcajele tactile 40×40?

  • Marcajele tactile 40×40 sunt instalate pe suprafețe plane și curate, cum ar fi trotuarele, cu ajutorul adezivilor speciali. Ele sunt plasate în locuri strategice, cum ar fi trecerile de pietoni sau punctele de acces la stațiile de transport public, pentru a fi ușor detectabile de către persoanele cu deficiențe de vedere.
 5. Care sunt beneficiile utilizării marcajelor tactile 40×40?

  • Beneficiile utilizării marcajelor tactile 40×40 includ îmbunătățirea accesibilității pentru persoanele cu deficiențe de vedere, creșterea siguranței acestora în spațiile publice, reducerea riscului de accidente și îmbunătățirea calității vieții pentru toți locuitorii orașului prin promovarea inclusiunii și accesibilității universale.

Aceste întrebări și răspunsuri ar trebui să ofere o înțelegere mai bună a marcajelor tactile 40×40 și a modului lor de utilizare, caracteristici și beneficii.