Preloader

Separator de sens din cauciuc, cu stalp TPU, 100x21x45 cm

179 lei   TVA Inclus

210 lei   TVA Inclus

245 lei   TVA Inclus

265 lei   TVA Inclus

285 lei   TVA Inclus

315 lei   TVA Inclus

325 lei   TVA Inclus

365 lei   TVA Inclus

Separatoare de Sens cu Bază din Cauciuc
 1. Ce sunt separatoarele de sens cu bază din cauciuc și cum funcționează acestea?

  • Separatoarele de sens cu bază din cauciuc sunt dispozitive utilizate pentru a marca și separa benzile de circulație pe drumurile publice. Acestea sunt plasate pe marginea drumului și au o bază grea din cauciuc pentru a le menține stabile. Ele ajută la ghidarea și dirijarea traficului în mod sigur și eficient.
 2. Care sunt principalele aplicații ale separatoarelor de sens cu bază din cauciuc?

  • Separatoarele de sens cu bază din cauciuc sunt utilizate pe drumurile cu trafic intens, în zonele de construcții, pe autostrăzi, în zonele de lucru sau în alte locații unde este necesară separarea benzilor de circulație sau ghidarea traficului în mod sigur și eficient.
 3. Cum se instalează separatoarele de sens cu bază din cauciuc?

  • Instalarea separatoarelor de sens cu bază din cauciuc este simplă și rapidă. Acestea sunt plasate pe marginea drumului în locurile indicate, iar baza lor grea din cauciuc asigură o fixare stabilă fără necesitatea unor lucrări de fixare suplimentare.
 4. Care sunt avantajele utilizării separatoarelor de sens cu bază din cauciuc?

  • Avantajele utilizării separatoarelor de sens cu bază din cauciuc includ ușurința în instalare și relocare, rezistența la condiții meteorologice variate, durabilitatea și stabilitatea în timpul utilizării, precum și reducerea riscului de accidente și îmbunătățirea fluxului de trafic.
 5. Cum se întrețin separatoarele de sens cu bază din cauciuc?

  • Întreținerea separatoarelor de sens cu bază din cauciuc este minimă. Acestea trebuie curățate periodic pentru a îndepărta murdăria și detritusul acumulat și inspectate pentru a detecta eventualele deteriorări sau uzură și pentru a asigura că funcționează corespunzător.

Aceste întrebări și răspunsuri ar trebui să ofere o înțelegere mai bună a separatoarelor de sens cu bază din cauciuc și a modului lor de utilizare, beneficii și întreținere.