Preloader
Separator de sens, PVC, 100x15x6 cm

Separator de sens, PVC, 100x15x6 cm

105 lei   TVA Inclus

135 lei   TVA Inclus

160 lei   TVA Inclus

140 lei   TVA Inclus

165 lei   TVA Inclus

Separatoare de Sens cu Bază din Plastic
 1. Ce sunt separatoarele de sens cu bază din plastic și cum funcționează acestea?

  • Separatoarele de sens cu bază din plastic sunt dispozitive folosite pentru a marca și separa benzile de circulație pe drumurile publice. Acestea sunt plasate de obicei pe marginea drumului și au o bază din plastic care le menține stabile. Ele ajută la ghidarea și dirijarea traficului în mod sigur și eficient.
 2. Care sunt principalele aplicații ale separatoarelor de sens cu bază din plastic?

  • Separatoarele de sens cu bază din plastic sunt utilizate în zone cu trafic intens, în zonele de construcții, pe autostrăzi, în zonele de lucru sau în alte locații unde este necesară separarea benzilor de circulație sau ghidarea traficului în mod sigur și eficient.
 3. Cum se instalează separatoarele de sens cu bază din plastic?

  • Instalarea separatoarelor de sens cu bază din plastic este simplă și rapidă. Acestea sunt plasate pe marginea drumului în locurile indicate, iar baza lor din plastic asigură o fixare stabilă fără a fi necesară alte lucrări de fixare suplimentare.
 4. Care sunt avantajele utilizării separatoarelor de sens cu bază din plastic?

  • Avantajele utilizării separatoarelor de sens cu bază din plastic includ ușurința în instalare și relocare, rezistența la condiții meteorologice variate, durabilitatea și stabilitatea în timpul utilizării, precum și reducerea riscului de accidente și îmbunătățirea fluxului de trafic.
 5. Cum se întrețin separatoarele de sens cu bază din plastic?

  • Întreținerea separatoarelor de sens cu bază din plastic este minimă. Acestea trebuie curățate periodic pentru a îndepărta murdăria și detritusul acumulat și inspectate pentru a detecta eventualele deteriorări sau uzură și pentru a asigura că funcționează corespunzător.

Aceste întrebări și răspunsuri ar trebui să ofere o înțelegere mai bună a separatoarelor de sens cu bază din plastic și a modului lor de utilizare, beneficii și întreținere.