Preloader

Stâlp Metalic, Fier, Blocabil cu Lacăt, 75 cm

590 lei   TVA Inclus

COD ATO 6302 Categories ,

265 lei   TVA Inclus

COD ATO 6303-GR Categories ,

265 lei   TVA Inclus

COD ATO 6303-BK Categories ,

150 lei   TVA Inclus

COD ATO 6306 Categories ,

145 lei   TVA Inclus

COD ATO 6307 Categories ,
Stâlpi Metalici din Fier
 1. Ce sunt stâlpii metalici din fier și în ce scop sunt folosiți?

  • Stâlpii metalici din fier sunt structuri metalice verticale utilizate în diverse aplicații, precum suportarea semnelor rutiere, a iluminatului public sau a echipamentelor de siguranță rutieră.
 2. Care sunt caracteristicile principale ale stâlpilor metalici din fier?

  • Acești stâlpi sunt fabricați din fier forjat sau din oțel, fiind durabili și rezistenți la condiții meteorologice extreme. Sunt proiectați să ofere stabilitate și să reziste la impactul vehiculelor sau a altor elemente.
 3. Unde sunt utilizați în mod obișnuit stâlpii metalici din fier?

  • Acești stâlpi sunt utilizați pe marginea drumurilor, în parcări, în zonele industriale sau comerciale și în alte locuri unde este necesară susținerea echipamentelor sau a semnelor rutiere.
 4. Cum sunt montați și întreținuți stâlpii metalici din fier?

  • Stâlpii sunt montați în sol folosind baze fixe sau mobile și sunt întreținuți periodic pentru a se asigura că sunt verticali și stabili. De asemenea, vopsirea periodică poate preveni coroziunea și uzura.
 5. Care sunt avantajele utilizării stâlpilor metalici din fier?

  • Avantajele includ durabilitatea, rezistența la condiții meteo dificile, versatilitatea în aplicații și costurile reduse de instalare și întreținere în comparație cu alte materiale.

Aceste întrebări și răspunsuri ar trebui să ofere o înțelegere mai bună a stâlpilor metalici din fier și a utilizării lor în diverse aplicații, în special în domeniul infrastructurii rutiere.