Preloader
Bandă de Avertizare/Delimitare

19 lei   TVA Inclus

COD ATO 8020 Categories ,

30 lei   TVA Inclus

COD ATO 8050 Categories ,

24 lei   TVA Inclus

COD ATO 8120 Categories ,

40 lei   TVA Inclus

COD ATO 8150 Categories ,

46 lei   TVA Inclus

COD ATO 8312 Categories ,

115 lei   TVA Inclus

COD ATO 8315 Categories ,

160 lei   TVA Inclus

COD ATO 8401 Categories ,

160 lei   TVA Inclus

COD ATO 8402 Categories ,

320 lei   TVA Inclus

COD ATO 8403 Categories ,

320 lei   TVA Inclus

COD ATO 8404 Categories ,

160 lei   TVA Inclus

160 lei   TVA Inclus

160 lei   TVA Inclus

320 lei   TVA Inclus

320 lei   TVA Inclus

320 lei   TVA Inclus

320 lei   TVA Inclus

645 lei   TVA Inclus

645 lei   TVA Inclus

645 lei   TVA Inclus

  • Benzile au multiple utilizări în diferite domenii, inclusiv pentru transportul și manipularea materialelor, și în activități recreative pentru marcarea terenurilor sau a zonelor de siguranță.
  • Alegerea benzii potrivite depinde de aplicația specifică. Trebuie să luați în considerare caracteristici precum aderența, durabilitatea, flexibilitatea și rezistența la diverse substanțe chimice sau condiții de mediu.
  • Întreținerea regulată a benzilor este importantă pentru a asigura o funcționare corespunzătoare și o durată de viață lungă. Curățarea periodică pentru îndepărtarea murdăriei și a prafului, precum și înlocuirea benzilor uzate sau deteriorate, sunt aspecte esențiale ale întreținerii lor.
  • Benzile oferă o soluție flexibilă, ușor de utilizat și de adaptat la diverse aplicații. Ele sunt adesea mai rapide și mai convenabile decât alte metode de fixare sau marcare și pot fi utilizate într-o varietate de medii și condiții.
Benzi – Utilizări și Varietăți

I. Introducere

Benzile sunt elemente esențiale într-o gamă largă de aplicații, de la industrie la activități recreative și medicale. În acest articol, vom explora diferitele utilizări și varietăți de benzi, precum și importanța lor în diferite domenii.

II. Utilizări ale Benzilor

A. În Industrie: Benzile sunt utilizate în industrie pentru transportul și manipularea materialelor și produselor, în ambalare și etichetare, și în automatizarea proceselor de producție. B. În Activități Recreative: Benzi sunt folosite în sporturi și activități recreative pentru marcarea terenurilor, delimitarea zonelor de siguranță și alte scopuri.

III. Varietăți de Benzi

A. Benzi Adezive: Acestea sunt benzi care au o parte sau ambele părți acoperite cu adeziv, fiind folosite pentru lipirea și fixarea diferitelor materiale. B. Benzi de Transport: Acestea sunt benzi utilizate pentru transportul materialelor și produselor într-o linie de producție sau în alte aplicații industriale. C. Benzi de Siguranță: Acestea sunt benzi cu culori contrastante sau cu mesaje de avertizare, utilizate pentru semnalizarea și delimitarea zonelor de pericol sau de siguranță.

IV. Materiale și Construcție

A. Benzi din Plastice: Acestea sunt benzi fabricate din materiale plastice, care pot fi transparente, colorate sau imprimate cu diverse modele sau mesaje. B. Benzi din Cauciuc: Acestea sunt benzi fabricate din cauciuc sau elastomeri, care au proprietăți de rezistență la uzură și la diverse substanțe chimice.

V. Întreținerea Benzilor

A. Curățare: Este important să curățați regulat benzile pentru a îndepărta murdăria, praful și alte particule care pot afecta funcționarea lor. B. Înlocuirea: Benzile care prezintă deteriorări sau uzură excesivă ar trebui să fie înlocuite pentru a asigura funcționarea corespunzătoare și siguranța în utilizare.