Preloader

Lanț din Plastic, Roșu+Alb, 6 mm

lei   TVA Inclus

COD ATO 6666-RW Categories ,

lei   TVA Inclus

COD ATO 6666-YB Categories ,

lei   TVA Inclus

COD ATO 6668-RW Categories ,

lei   TVA Inclus

COD ATO 6668-YB Categories ,
Lanțuri / metru
 1. Ce sunt lanțurile vândute pe metru și în ce scop sunt folosite?

  • Lanțurile vândute pe metru sunt lungimi de lanțuri care pot fi tăiate la dimensiunea dorită de utilizator. Acestea sunt utilizate într-o varietate de aplicații, cum ar fi ridicarea și transportul de mărfuri, ancorarea, legarea sau fixarea încărcăturilor.
 2. Care sunt materialele utilizate în fabricarea lanțurilor vândute pe metru?

  • Lanțurile sunt de obicei fabricate din oțel, oțel inoxidabil sau alte aliaje rezistente, în funcție de cerințele de rezistență și durabilitate ale aplicației.
 3. Cum se aleg lanțurile potrivite pentru o anumită aplicație?

  • Selectarea lanțurilor potrivite depinde de greutatea și dimensiunile încărcăturii, mediul de lucru (de exemplu, expunerea la coroziune sau temperaturi extreme) și alte cerințe specifice ale aplicației.
 4. Care sunt avantajele utilizării lanțurilor vândute pe metru în locul lanțurilor pre-fabricate?

  • Principalele avantaje includ flexibilitatea în tăierea lanțului la dimensiunea necesară, economia de costuri prin achiziționarea doar a cantității necesare și capacitatea de a adapta lanțurile la diverse aplicații și situații.
 5. Cum se întrețin lanțurile pentru a asigura funcționarea corespunzătoare?

  • Întreținerea lanțurilor implică verificarea periodică a uzurii, curățarea pentru a elimina murdăria și coroziunea și lubrifierea adecvată pentru a preveni frecarea și ruginirea.

Aceste întrebări și răspunsuri ar trebui să ofere o înțelegere mai bună a lanțurilor vândute pe metru și a utilizării lor în diverse aplicații, evidențiind caracteristicile și avantajele lor distinctive.