Preloader
Stâlp Mobil cu Bază din PVC

50 lei   TVA Inclus

COD ATZ 63315R2 Categories ,

65 lei   TVA Inclus

COD ATZ 63100R2 Categories ,

65 lei   TVA Inclus

COD ATZ 11015R4 Categories ,

80 lei   TVA Inclus

COD ATZ 110120R4 Categories ,

Prețul inițial a fost: 75 lei.Prețul curent este: 58 lei.   TVA Inclus

63 lei   TVA Inclus

63 lei   TVA Inclus

Prețul inițial a fost: 120 lei.Prețul curent este: 98 lei.   TVA Inclus

83 lei   TVA Inclus

Prețul inițial a fost: 70 lei.Prețul curent este: 53 lei.   TVA Inclus

Prețul inițial a fost: 90 lei.Prețul curent este: 67 lei.   TVA Inclus

  • Stâlpii mobili sunt utilizați în diverse domenii, inclusiv în construcții pentru delimitarea zonelor de lucru, în evenimente publice pentru montarea panourilor publicitare sau a sistemelor de iluminat temporare, în siguranța rutieră pentru semnalizarea temporară a lucrărilor, și în activități industriale pentru susținerea echipamentelor temporare.
  • Stâlpii mobili sunt concepuți pentru o instalare și demontare rapidă, sunt portabili și pot fi mutați ușor dintr-un loc în altul. Pe de altă parte, stâlpii permanenți sunt fixați în mod permanent și nu sunt concepuți pentru a fi mutați sau demontați cu ușurință.
  • Printre avantajele utilizării stâlpilor mobili se numără flexibilitatea în adaptarea la schimbările de cerințe sau condiții, economisirea timpului și a resurselor în instalare și demontare, și contribuția la creșterea siguranței și eficienței în diverse activități temporare.
  • Stâlpii mobili necesită o întreținere periodică minimă, care constă în verificarea lor pentru eventuale deteriorări sau defecte și curățarea lor regulată pentru a preveni acumularea de murdărie sau coroziune. Este important să se respecte cerințele de siguranță asociate cu instalarea și folosirea stâlpilor mobili pentru a evita accidentele sau deteriorarea acestora.
Stâlp Mobil – Versatilitate și Utilizări Diverse

I. Introducere în Stâlp Mobil

Stâlpii mobili reprezintă o soluție flexibilă și practică în diverse domenii, de la construcții temporare la evenimente publice și activități industriale. În acest articol, vom explora caracteristicile, utilizările și beneficiile stâlpilor mobili în diferite contexte și aplicații.

II. Caracteristici și Design

A. Portabilitate: Stâlpii mobili sunt ușor de transportat și de mutat, permițând instalarea rapidă și eficientă în diverse locații. B. Modularitate: Acești stâlpi pot fi adesea montați și demontați cu ușurință, permițând ajustarea și personalizarea lor în funcție de nevoi. C. Durabilitate: Chiar și în ciuda portabilității lor, stâlpii mobili sunt construiți pentru a fi durabili și rezistenți la intemperii și uzură.

III. Utilizări în Diverse Domenii

A. Construcții Temporare: Stâlpii mobili sunt utilizați pentru delimitarea zonelor de lucru, pentru susținerea panourilor de siguranță sau pentru a marca traseele temporare în șantierele de construcții. B. Evenimente Publice: Acești stâlpi sunt folosiți pentru montarea panourilor publicitare, a indicatoarelor de direcție sau a sistemelor de iluminat la festivaluri, târguri sau alte evenimente publice. C. Siguranță Rutieră: În caz de lucrări sau de intervenții rutiere, stâlpii mobili pot fi utilizați pentru montarea semnelor de avertizare sau a indicatoarelor temporare pentru a ghida traficul și a asigura siguranța participanților la trafic. D. Activități Industriale: În industrii precum construcțiile, logistică sau agricultura, stâlpii mobili sunt folosiți pentru a susține instalații temporare, sisteme de iluminat sau echipamente de securitate.

IV. Beneficii și Avantaje

A. Flexibilitate: Stâlpii mobili oferă flexibilitate în planificarea și gestionarea spațiilor temporare, permițând adaptarea rapidă la schimbările de cerințe sau condiții. B. Economie de Timp și Resurse: Datorită ușurinței în instalare și demontare, stâlpii mobili contribuie la economisirea timpului și a resurselor în proiecte temporare sau evenimente. C. Siguranță și Eficiență: Utilizarea stâlpilor mobili pentru delimitarea zonelor de lucru sau pentru semnalizarea temporară contribuie la creșterea siguranței și a eficienței în diverse activități și proiecte.

V. Instalare și Întreținere

A. Instalare Simplă: Stâlpii mobili sunt proiectați pentru o instalare rapidă și simplă, iar majoritatea nu necesită echipamente speciale sau abilități tehnice avansate. B. Întreținere Redusă: Cu o întreținere periodică minimală, stâlpii mobili sunt concepuți pentru a rezista în condiții diverse de mediu și de utilizare.